Athreya Medical Resort
COMFORT

India · Zuidwest- India / Kerala · Kottayam
4.7 / 5.0 Excellent
22 beoordelingen
100% aanbevolen
Naar de aanbiedingen

Familiebedrijf, bekroond Ayurveda-resort voor Ayurvedische behandelingen voor 5 generaties, met het hoogste niveau van medische zorg en uitstekende zorg. Een ander speciaal kenmerk van het resort: Kutipraveshika Rasayana donkere kamertherapie. We kijken uit naar "gedisciplineerde" gasten die de reinigingsbehandeling in al zijn facetten serieus nemen en gezonde vegetarische maaltijden gebruiken om de beste resultaten te krijgen.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Rustige omgeving
In de natuur
Ayurveda arts
Ayurveda naar Doshatype
Yoga
Geschikt voor diabetici
Glutenvrije voeding
Vegetarische voeding

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Kuteepraveshika Rasayana

7 nachten, eenpersoonskamer, speciale maaltijden
Vanaf 875 €

Klassieke Ayurvedakuur - Panchakarma

10 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.000 €

Athreya Medical Resort in detail

Uw hotel

Athreya Medical Resort is eigendom van een familie van gekwalificeerde Ayurvedische artsen met meer dan 5 generaties ervaring. Het ligt te midden van prachtige, ongerepte natuur, tussen rijstvelden en kokospalmen aan de zuidelijke uitlopers van de backwaters en op slechts ongeveer 7 km van Kottayam. Het resort in Kerala-stijl, als een soort ziekenhuis in termen van medische diensten, is ideaal voor gasten die prijs stellen op intensieve consulten en authentieke Ayurveda-behandelingen. Hier ligt de nadruk op Ayurveda Panchakarma behandeling om de gezondheid te behouden en als therapie voor ziekten. Op ongeveer 30 minuten afstand ligt het zusterresort Dheemahi Ayurvedic Centre (zie link hieronder).

Gezondheid & kuren

Onder leiding van de zeer ervaren en moderne Ayurvedische wetenschapper Dr. Sreejith. Hij wordt bijgestaan door een gekwalificeerd team van Ayurvedische artsen en therapeuten en is gespecialiseerd in de behandeling van beschavingsziekten zoals het metabool syndroom (diabetes, obesitas), migraine, slapeloosheid, stress en de gevolgen daarvan voor het immuunsysteem, alsmede de behandeling van kanker (zie hieronder). Traditionele Ayurvedische geneeswijzen worden succesvol gecombineerd met westerse geneeskunde. De benodigde oliën en kruidengeneesmiddelen worden direct ter plaatse geproduceerd in de eigen apotheek van de familie. Een speciale therapie van Dr. Sreejit is aderlating met zijn immuunversterkende en regenererende werking. Voor een realistische inschatting van de kans van slagen van een Ayurvedakuur biedt het team ook persoonlijke consulten aan voor en na de kuur via Skype of telefoon (Engels). Evenzo wordt voorafgaand aan de reis een vragenlijst verstuurd om de medische voorgeschiedenis vast te leggen, zodat wij ons zo goed mogelijk op de patiënt kunnen instellen. Ter plaatse ontvangt u elke dag een laptop, zodat uw verblijf nog verder kan worden geoptimaliseerd dankzij uw constante feedback. Yoga en meditatie ondersteunen het succes van de kuur. Een moderne en volledig uitgeruste tandartspraktijk biedt de mogelijkheid van tandheelkundige behandeling (ter plaatse te betalen).

Geïntegreerde aanpak van de genezing van kanker
Dr. Sreejit leidt regelmatig online meer dan 200 Ayurvedische artsen van Ayush (Ayurveda, Yoga, Unani, Siddha, Homeopathie) en Allopathie op die de hier beoefende geïntegreerde benadering van de behandeling van kanker willen leren en beoefenen. Samen met Dr. Sreejit's mentor Dr. Mathew, zijn meer dan 8000 gevorderde kankerpatiënten behandeld, met wisselend succes. De ervaringen worden becommentarieerd door Dr. Sreejit en gedeeld op Youtube om de getroffenen te helpen.

Gezondheid, lichaamsbewustzijn en "lifestyle management
"Athreya Ayurveda - Ayurvedische reinigingskuur verrijkt met de kennis van de westerse geneeskunde - met als doel het evenwicht van lichaam, geest en ziel te herstellen, stress te verminderen en het immuunsysteem te versterken. Ook ideaal voor beschavingsklachten zoals migraine, diabetes, slapeloosheid. Medisch consult over levensstijl met "do's & dont's" voor een gezonde levensstijl. De artsen en het personeel van Athreya handelen niet volgens het principe van de geheven wijsvinger, maar volgens het principe van wederzijds vertrouwen.

"Dr. Sreejith, Hoofd van het Resort

Aankomst

Overige informatie

Goed om te weten

Hotelkamers in één oogopslag

 • Tweepersoonskamer Cottage

  Meer details
 • Éénpersoonskamer Cottage

  Meer details
 • Tweepersoonskamer Eiland

  Meer details
 • Eénpersoonskamer Eiland

  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  Eenpersoonshut Kuti

  Meer details

Beoordelingen van klanten voor Athreya Medical Resort

22 Geverifieerde beoordelingen door reizigersAlleen klanten die bij ons hebben geboekt, mogen een beoordeling achterlaten

4.7 Uitstekend  

100% bevelen het hotel aan anderen aan

4.7
Hotel
4.9
Service
4.8
Behandelingen
4.4
Verzorging
4.5
Wellnessruimte
 • "Fantastische plek"
 • "Diepgaande kennis"
 • "Professioneel personeel"
 • "Efficiënte service"
 • "Rustige omgeving"
 • "Ayurvedische keuken"
 • "Persoonlijke behandelingen"
 • "Gezondheidsbevorderend"
 • "Schoon en netjes"
 • "Toegewijde zorg"
22 Resultaten
Als je op zoek bent naar authentieke Ayurveda, dan is dit de plek voor jou

Claudia W.

januari 2024

alleen | 50 tot 59 jaar | 17 - 23 dagen

Als je op zoek bent naar authentieke Ayurveda zonder franje, dan is dit de plek voor jou. Dr. Sreejith is gewoon topklasse. Het hele team werkt met veel aandacht voor detail, van de therapeutische "magische handen" tot de chef-kok. Ik voelde me heel goed verzorgd en mijn lichaam zegt: Heel erg bedankt Athreya! Het is geweldig dat je bestaat! Dit was zeker niet mijn laatste behandeling.

Authentieke Ayurveda op een prachtige plek

Mirjana C.

februari 2023

als een stel | 40 tot 49 jaar | 17 - 23 dagen

Na 23 dagen Athreya PanchaKarma behandeling voel ik me fysiek en mentaal erg sterk en verjongd. Professionele medische zorg, attente therapeuten, goed gezond Ayurvedisch eten dat 3 keer per dag vers wordt gekookt, geweldige schone accommodatie, prachtige tuin, twee keer per dag fantastische yogalessen. Conclusie: Athreya is 100% aan te bevelen en we komen zeker nog een keer.

Ongelooflijk nuttige ervaring op alle niveaus

Grazia A.

januari 2023

alleen | 17 - 23 dagen

Een fantastische plek om te genezen, jezelf te vinden en deel uit te maken van een gemeenschap. Dr. Sreejit heeft een diepgaande kennis van Ayurveda, is toegewijd, gepassioneerd en zorgzaam. Samen met Dr. Jayalaksmi leidt hij de kliniek en het personeel met zorg en efficiëntie. De therapeuten die me tijdens mijn verblijf begeleidden, waren ongelooflijk professioneel, discreet en zorgzaam... Deze kwaliteiten vond ik terug bij al het personeel. Ieder van hen probeerde het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken...

Gemengde indrukken

februari 2020

alleen | 70 tot 79 jaar | 17 - 23 dagen

Voordat ik aan deze evaluatie begin, moet ik erop wijzen dat ik uitgebreide ervaring heb met ayurvedische kuren, wat me geweldige vergelijkingsmogelijkheden geeft.  Dit verblijf zou minder teleurstellend zijn geweest als de positieve resultaten tijdens de eerste twee weken niet waren geruïneerd door dubieuze beslissingen van de medisch manager van het Ayurvedische centrum.

Uniek als u op zoek bent naar de juiste Ayurveda

Claudia Z.

januari 2020

alleen | 40 tot 49 jaar | 12 - 16 dagen

Athreya is de ideale plek voor iedereen die open staat voor een authentieke Ayurveda-kuur met al zijn facetten. Geen wellness met zwembad, maar een therapie die (alleen) alles biedt dat ontgifting bevordert en dat met de unieke Dr. Sreejit, zijn geweldige team en gelijkgestemde gasten / collega-strijders.

Locatie

Athreya Medical Resort
India, Zuidwest- India / Kerala, Kottayam
Cochin International Airport (COK)
ca. 92km/149min
Trivandrum International Airport (TRV)
ca. 148km/212min

Hotels in de buurt

 • vanaf 4 nachten
  511 €
  Green Channel
  Green Channel
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  5-daagse rondreis / 4 nachten in standaard hotels
 • vanaf 4 nachten
  597 €
  Culturele rondreis Zuid-India
  Culturele rondreis Zuid-India
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  Culturele rondreis Zuid-India - Standaard Hotels
 • vanaf 2 nachten
  345 €
  Backwaters Hautnah
  Backwaters Hautnah
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  3 dagen in Deluxe hotels
 • vanaf 7 nachten
  802 €
  Kerala Intensief
  Kerala Intensief
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  Kerala Intensief - Standaard Hotels
 • vanaf 7 nachten
  844 €
  Sanjeevanam Ayurveda Hospital
  Sanjeevanam Ayurveda Hospital
  FIRST CLASS
  India · Zuidwest- India / Kerala · Pallikkara
  Sanjeevanam Ayurveda
 • vanaf 7 nachten
  1.750 €
  Prakriti Shakti
  Prakriti Shakti
  DELUXE
  India · Zuidwest- India / Kerala · Panchalimedu
  Natuurgeneeskunde - Detox
 • vanaf 7 nachten
  1.232 €
  Amal Tamara
  Amal Tamara
  FIRST CLASS
  India · Zuidwest- India / Kerala · Mannanchery
  Klassieke Ayurvedakuur
 • vanaf 7 nachten
  207 €
  Dheemahi Ayurvedic Centre
  Dheemahi Ayurvedic Centre
  STANDARD
  India · Zuidwest- India / Kerala · Kottayam
  Ayurveda Regeneratie
  Excellent
  4,7
  /5